Mrs. Lashlift Duo Curling & Fixing Lotion
Mrs. Lashlift Duo Curling & Fixing Lotion
Duo Curling & fixing  Mrs. LashLift PRO  is een revolutionaire lashlift systeem dat een totale inwerktijd heeft van maximaal 11 minuten inclusief het verven van de wimpers! Het...
€ 49,90 *
€ 44,90 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Duo Curling & fixing 

Mrs. LashLift PRO is een revolutionaire lashlift systeem dat een totale inwerktijd heeft van maximaal 11 minuten inclusief het verven van de wimpers!
Het is speciaal ontwikkeld voor ervaren wimperliftstylisten en is het snelste lashlift systeem ter wereld. 

Met snelheid komt ook sterkte maar desondanks is de Mrs. LashLift PRO veilig voor gebruik en brengt deze geen schade aan de natuurlijke wimpers. Mrs. LashLift PRO is vervaardigd binnen de EU en is dierproefvrij en vegan. 

Mrs. LashLift PRO zit in een 5 ml luxe pen, waar bij het draaien van de achterkant de lotion aan de voorkant uit de pen en blijft de pen vrij van de lucht waardoor de kwaliteit van de lotion gewaarborgd. 


Mrs. LashLift PRO is geopend 6 maanden houdbaar en ongeopend kan het 36 maanden worden bewaard.

Mrs. LashLift PRO Inwerktijden:
Mrs. LashLift PRO Lotion Nr. 1: Gebruik bij zwakkere wimpers een inwerktijd van 4 minuten en bij normale tot sterkere wimpers 5 minuten.
Mrs. LashLift PRO Lotion Nr. 2: Kan direct 1:1 op worden gemengd met de wimperverf en daarbij hoeft er geen extra developer worden toegevoegd als de juiste verhouding wordt gebruikt en als de wimpers ook geverfd dienen te worden. De inwerktijd is 6 minuten. 

Er wordt een gebruiksaanwijzing bijgevoegd Mrs. LashLift PRO.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.