Betalen:

U kunt bij ons kiezen voor meerdere betalingsmethode's zoals
IDEAL, PAYPAL, MR CASH, CREDITCARD, AFTERPAY
en 
VOORAF OVERMAKEN:
U kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken. Het verwerken van de order zal iets langer duren. Als u kiest voor vooraf overmaken maakt u het totale bedrag over naar rekeningnummer NL86RABO0175211353 tnv WimperXL o.v.v. uw factuurnummer. Zodra het bedrag na controle bij WimperXL binnen is zal de order verzonden worden. 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.wimperxl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.wimperxl.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van        € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bezorgen:

WimperXL bezorgt bestellingen vanaf €50 (exclusief BTW) gratis binnen Nederland met PostNL. Voor bestellingen onder de €50 (exclusief BTW) bedragen de verzendkosten € 4.95
Orders op werkdagen voor 15:00uur besteld en betaald worden binnen 48 uur verzonden..
Voor Bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten VANAF €8,50 
Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij PostNL.

Retouren:

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling(en), dan heeft u vanaf de aankoopdatum 14 kalenderdagen om het bestelde product te retourneren of te ruilen mits de items niet gebruikt zijn. Sale items kunnen niet worden geretourneerd of geruild. 

Let op, de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed. Vermeld het retouradres duidelijk op de verpakking eveneens als het adres van de afzender. De verzending is uw verantwoordelijkheid, zorg daarom dat u het verzendbewijs en trackingnummer goed bewaard. 

Meld uw retour binnen 14 dagen aan via info@wimperxl.nl onder vermelding van uw ordernummer, naam en adres. Vermeld tevens of het gaat om een retour of dat u het product wilt ruilen voor een ander product.
Doe ook een briefje met uw gegevens bij de retour.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen, nadat wij uw order retour hebben ontvangen, terug gestort worden op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst. 

Retour adres:
WimperXL
Heerenweg 6 A12
2222 AM
Katwijk